fmgidsen

Over ons

De website fmgidsen.nl is opgericht met als doel om de Nederlandse en Belgische Football Manager communities te voorzien van zoveel mogelijk informatie over de game zelf. Op het internet is er al jaren heel veel content in het Engels te vinden maar de Nederlandse content is daarbij achtergebleven. Wij van fmgidsen.nl hopen daar met deze website verandering in aan te gaan brengen.

Door middel van samenwerkingsverbanden zullen wij in staat zijn om veel content te vertalen vanuit de Engelse taal naar de Nederlandse taal. Daarnaast zullen wij ook onze eigen kennis gebruiken tijdens het schrijven van informatieve Football Manager gidsen. Hierdoor zal het voor de Nederlandse Football Manager speler een stuk makkelijker worden om het spel en alles wat daarbij komt kijken te begrijpen.

Indien je met ons in contact wil komen kun je dat doen door het contactformulier in te vullen of door het joinen van onze Discord server. Verder hopen wij dat men door de informatie op deze website meer plezier zal beleven aan het spelen van de game Football Manager.

Met vriendelijk groet,

Team fmgidsen.nl

fmgidsen