fmgidsen

FM Slovakia kits voor Football Manager

Ga voor het beste en vergroot het realisme in jouw Football Manager save game met de kits van FM Slovakia. Wij van fmgidsen vinden deze kits een absolute aanrader dus vergeet niet om ze te downloaden!!

Al sinds enkele jaren worden er door de mensen achter FM Slovakia de mooiste shirtjes (kits) gemaakt voor het spel Football Manager. Ook voor Football Manager 2021 zullen zij weer voor mooie kits gaan zorgen. Hierdoor zal jouw save game grafisch up to date blijven en zijn. Je herkent ze aan de naam FC’12 want zo worden al hun kits genoemd. Dit kun je ook hieronder op de screenshot zien.

Op de website van FM Slovakia kun je kits per competitie niveau downloaden. Zo brengen zij bijvoorbeeld een kit pack uit voor de Eredivisie en daarnaast ook een kit pack voor de Keuken Kampioen Divisie. Zo kun jij dus helemaal zelf bepalen voor welke competities jij wel of niet kits wilt downloaden en installeren.

DOWNLOADLINK:

Download de FM Slovakia kits hier !

HULP MET INSTALLATIE:

Hoe voeg je deze kits toe aan jouw save game? Download de door jou gewenste kits en pak ze uit. Vervolgens verplaast je de kits naar de graphics map (hieronder voorbeeld locaties).

Win Vista/Win 7/Win 8: C:\Users\”username”\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2020\graphics\
Win 2000/XP: C:\Documents and Settings\”username”\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2020\graphics\
Win 98/ME: C:\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2020\graphics\
Mac OS X: Users/YOUR Mac USERNAME/Library/Application Support/Sports Interactive/Football Manager 2020/graphics/

Indien je de map graphics niet hebt dan dien je deze aan te maken. Vanuit FM Slovakia raden zij aan om in de graphics map een map met de naam Kits aan te maken en daar alle bestanden in te plaatsen.

Vervolgens start je Football Manager op en ga je via Voorkeuren > Geavanceerd > Interface waarna je het hokje aan moet vinken bij skin opnieuw laden bij het bevestigen van wijzigingen in voorkeuren. Daarna druk je onder op de knop skin herladen en dan zouden de kits getoond moeten worden in het spel.

 

fmgidsen